Verandermanagement

Verandermanagement

Het doorvoeren van veranderingen brengt niet altijd positieve gevolgen met zich mee. Vastgeroeste denkpatronen kunnen bijvoorbeeld voor belemmeringen zorgen. Bij In Beweging met FOCUS kunnen bedrijven onder andere een training verandermanagement volgen.

Team trajecten

Heeft uw bedrijf te maken van met verandermanagement? Je bent welkom bij In Beweging met FOCUS. Je kunt bij ons terecht voor team trajecten, trainingen, workshops en coaching (groep of individueel).

Tijdens zo’n training of traject ga ik als volgt te werk:

  • Bepalen van het thema door middels van oriëntatie gesprekken
  • Achterhalen van de ideale situatie is door middel van een observatie activiteit
  • Bepalen van de doelen, samen met het team of de persoon
  • Start training/traject + tussentijdse evaluatie
  • Evaluatie na afloop van het traject/training

Over de trainingsvorm

De trainingen, workshops en coaching worden verzorgd door Linda Davelaar-van Dijk. Met 20 jaar ervaring weet zij precies de vinger op de zere plek te leggen. Zij geeft psychomotorische trainingen. Dit houdt in dat er gefocust wordt op het lichaam en de signalen die het uitzendt. Vaak zitten we teveel in ons hoofd en vertrouwen we ons gevoel niet meer. Door te bewegen leer je te voelen en los te komen van negatieve denkpatronen. Door middel van bewegingsvormen en lichaamsgerichte technieken word je ervan bewust welke gedragspatronen jou belemmeren in jouw werk en vrije tijd.

Kom meer te weten

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheid van een training verandermanagement? ik kom graag in contact met je om te bespreken wat jouw wensen zijn. Mijn contactgegevens vind je op mijn website, of stuur een berichtje via het contactformulier.

Maak nu een afspraak!

Contact