Teambuilding

Teambuilding

Een goed, fijn team is een belangrijke factor in het behalen van doelen. Wie samenwerkt weet meer, werkt harder en is meer gemotiveerd. Het is van belang dat je als bedrijf regelmatig aan de teambuilding werkt, om zo de sfeer en de gemoedstoestand onder werknemers stabiel te houden. Linda, trainer bij In Beweging met FOCUS verzorgd diverse trainingen, workshops en coaching op het gebied van teambuilding.

Trainingen voor teams

In beweging met Focus organiseert individuele en team coaching, team training, trajecten en workshops. Samen kijken we naar welke thema’s van toepassing zijn binnen jullie team en jullie persoonlijke wensen. Vervolgens gaan we hieraan werken door middel van bewegingsactiviteiten en lichaamsgerichte technieken. Het doel is dat jullie de gedragspatronen leren te herkennen die jullie belemmeren in jullie werk en leren om te gaan met bepaalde situaties op een positieve manier.

Beweeg en leer

We focussen ons op de signalen die jouw lichaam geeft. Dit kunnen lichamelijke spanningen zijn, maar ook: lichaamstaal, lichaamshouding, uw manier van bewegen tijdens communicatie, ademhaling en lichaamsbeleving. Ik maak gebruik van bewegingsvormen en lichaamsgerichte technieken, met als doel dat je je lichaamssignalen, gevoelens en gedragspatronen leert herkennen en leert hoe je anders met uitdagingen kunt omgaan.

Schaatsen, boksen, zeilen, wandelen, buitensport, gymnastiek, samenwerkingsopdrachten zijn enkele voorbeelden van beweegactiviteiten die mogelijk zijn tijdens de training.

Meer informatie

Ik kom graag in contact met jou en jouw team. We bespreken samen wat er mogelijk en wat er beste bij jullie past op het gebied van teambuilding. Je kunt een berichtje achterlaten via het contactformulier, via de telefoon of per mail. De contactgegevens vind je op mijn website.

Maak nu een afspraak!

Contact