Team training

Team training

Team trainingHoe gaat uw team om met stress? Is er genoeg verbinding? Werk samen met je team aan autoriteit en leiderschap, vitaliteit en zelfontwikkeling bij In Beweging met FOCUS. Je kunt terecht bij Linda voor team training, team trajacten, workshops en (individuele) coaching!

​Over in beweging met focus

​Beweging doet meer dan u denkt. Vaak zitten we teveel in ons hoofd en vertrouwen we ons gevoel niet meer. Door te bewegen leer je te voelen en los te komen van negatieve denkpatronen. Door de team trainingen, workshops en (individuele) coaching, leert je terug te gaan naar je gevoel. De trainingen, workshops en coaching wordt verzorgd door Linda Davelaar-van Dijk. Ervaringen uit het verleden, mindfulness en NLP in combinatie met beweging zijn de methodieken waarmee zij werkt.

Psychomotorische training

Psychomotorische training is een lichaamsgerichte psychotherapie. Tijdens de team training nemen we actuele situaties als voorbeeld en de conflicten en gedragspatronen die daarbij komen kijken. We focussen ons op de signalen die jouw lichaam geeft. Dit kunnen lichamelijke spanningen zijn, maar ook: lichaamstaal, lichaamshouding, uw manier van bewegen tijdens communicatie, ademhaling en lichaamsbeleving. Ik maak gebruik van bewegingsvormen en lichaamsgerichte technieken, met als doel dat je je lichaamssignalen, gevoelens en gedragspatronen leert herkennen en leert hoe je anders met uitdagingen kunt omgaan.

Neem contact met mij op

Kan ik iets voor jou en jouw team betekenen? Neem dan contact met mij op! Ik vertel je graag meer over mijn werkwijze. Mijn contactgegevens vind je op mijn website, tevens kun je mij direct een berichtje sturen door middel van het contactformulier.

Maak nu een afspraak!

Contact