Stressmanagement training

Stressmanagement training

Stress kan een hoop vervelende klachten teweeg brengen, denk aan klachten zoals somberheid, onzekerheid en prikkelbaarheid. In beweging met Focus organiseert individuele en team coaching, team training, trajecten en workshop. Stressmanagement training is een van de mogelijkheden.

In Beweging met FOCUS

De workshops, trainingen en (individuele) coaching wordt gegeven door Linda Davelaar-van Dijk. Zij maakt gebruik van een psychomotorische trainingsvorm, dit is een vorm van training waarbij er gekeken wordt naar de signalen die uw lichaam uitzendt. Stress is namelijk altijd zichtbaar in vorm van bijvoorbeeld lichamelijke spanningen, lichaamstaal en -houding. Door middel van bewegingsvormen en lichaamsgerichte technieken word je ervan bewust welke gedragspatronen jou belemmeren in jouw doen en laten. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij In Beweging met FOCUS terecht.

Bewegen als trainingsvorm

Psychomotorische training is een lichaamsgerichte trainingsvorm. Tijdens een stressmanagement training nemen we actuele situaties als voorbeeld en de conflicten en gedragspatronen die daarbij komen kijken. We focussen ons op de signalen die jouw lichaam geeft. Dit kunnen lichamelijke spanningen zijn, maar ook: lichaamstaal, lichaamshouding, uw manier van bewegen tijdens communicatie, ademhaling en lichaamsbeleving. Ik maak gebruik van bewegingsvormen en lichaamsgerichte technieken, met als doel dat je je lichaamssignalen, gevoelens en gedragspatronen leert herkennen en leert hoe je anders met uitdagingen kunt omgaan.

Schaatsen, boksen, zeilen, wandelen, buitensport, gymnastiek, samenwerkingsopdrachten zijn enkele voorbeelden van beweegactiviteiten die mogelijk zijn tijdens de training.

Training boeken of meer informatie?

Wil je een stressmanagement training boeken voor jouw bedrijf? Of meer te weten komen over mij en mijn werkwijze? Bel of mail mij dan! Mijn contactgegevens zijn te vinden op mijn website. Tot snel!

Maak nu een afspraak!

Contact